top of page
_U0A4789.jpg

 Fötterna på jorden och huvudet i himlen 

6 tillfällen. Totalt 25 timmar. Samtliga mina samtalsterapi- och coachfilmer online ingår. Dessutom får du meditationer, fika och hemlagad vegetarisk mat vid varje tillfälle.

A Bit About Me

Personlig och själslig utbildning. Utbildningen är till för dig som vill begripa dig själv bättre och som vill att andligheten och kontakten med din själ ska ha en större plats i ditt liv. Under utbildningen kommer vi att sätta fokus på vad som är din sanning, vem du är, och vem du vill vara i det här livet och på den här jorden. 

Vi sätter fokus på din historia, men även fokus på där du är just nu i livet samt på din framtid, drömmar och mål. Vi jobbar tillsammans i grupp, både från det terapeutiska synsättet men även med schamanismens andlighet och närhet till naturen. Utbildningen är upplevelsebaserad och kommer skapa nya insikter och reflektioner men också en större förståelse för vem du är och vad du behöver för att leva ett gott liv. 

Vi fokuserar även på hur din andlighet känns och hur du kan integrerar den i ditt liv på olika sätt. Varje träff innehåller alltid guidade meditationer, en självständig MedicinWalk i naturen för djupare kontakt, samt nära samtal i grupp där tystnadsplikt och respekt är viktiga grundstenar. 

En viktig del av utbildningen är Terapifilmerna. Du kommer att arbeta självständigt med terapifilmerna men har möjlighet att dela din upplevelse med gruppen både när vi ses och i en speciell Facebookgrupp. 

I utbildningen ingår filmerna från min samtalsterapi online: 

• Självkänsla (värde 495 kr) 

– Det här är för dig som är nyfiken på varifrån din dåliga självkänsla kommer och hur olika saker i livet 

påverkat dig. Du är även redo att bli snällare mot dig själv och vill börja känna ditt eget värde. 

Innehåller film på 113 min och 6 pdf-filer med övningar.

• Viljan (värde 495 kr) 

– Här får du lära dig att använda dig av din vilja för att nå de mål du har i livet. 

Innehåller film på 81 min och 9 pdf-filer med övningar. 

• Kommunikation och kontakt (värde 495 kr) 

– När du vill förstå dig själv och andra samt känner dig redo att göra förändringar i ditt sätt att agera och kommunicera. Innehåller film på 113 min och 8 pdf-filer med övningar. 

• Relationer (värde 495 kr) 

– När du vill förstå dig själv och bli medveten om hur dina relationer påverkar dig och få kunskap om hur du fördjupar dina relationer. Innehåller film på 103 min och 9 pdf-filer med övningar. 

Fördelarna med att arbeta i grupp när det gäller personlig utveckling är många. Bland annat känslan av igenkänning d.v.s. jag är inte ensam om mitt problem eller min känsla. Tryggheten och gemenskapen och känslan av att lära känna någon annan inifrån och ut. Hjälp och stöd i processen av medlemmar i gruppen. 

 

En Facebook-grupp för alla som gått utbildningen kommer att finnas så att alla medlemmar har möjlighet att hålla kontakt mellan träffarna och även efteråt. 

Om du är intresserad av att gå utbildningen – skicka din intresseanmälan till info@letstalkterapi.se

Dessutom får du:

Bonus 1:

Terapifilmen – Kriser (värde 495 kr) 

Det här är för dig som vill förstå dig själv och känner dig nyfiken på hur saker och ting i ditt liv har påverkat dig och vilka konsekvenser det har fått. Dessutom känner du dig redo att göra vissa förändringar i livet.
Innehåller film på 116 min och 7 pdf-filer med övningar. 

Bonus 2:

Terapifilmen – Känslor (värde 495 kr) 

Kunskap om hur dina känslor hänger ihop med dina behov och vad som händer när du inte tar dig själv på allvar. Innehåller film på 99 min och 7 pdf-filer med övningar. 

Bonus 3:

Terapifilmen – Självförtroende (värde 495 kr) 

Det här är till för dig som bl.a. vill förstå dig själv och känner dig redo att göra förändringar i ditt liv. Du vill skapa balans mellan att vara och göra det som känns bra för dig. Innehåller film på 72 min och 10 pdf-filer med övningar. 

Bonus 4:

Anteckningsbok och penna och kritor

Bonus 5:

Enklare hemlagad vegetarisk mat serveras i pausen.

Totalt 25 grupptimmar (ord. pris 760 kr/grupptim. Värde 18.240 kr) 

Det finns alltid möjlighet att komma 20 min före kursstart för att bekanta sig med naturen och hitta lugnet. 

Plats för utbildning är Let’s Talk terapistuga och mitt vardagsrum samt den vackra skogen… 

 

Nästa kurs startar i September 2022.

Pris: 8.700 kr med möjlighet att dela upp kostnaden per månad.

Minst 6 och max 7 personer/grupp. 

Om du är intresserad av att gå utbildningen – skicka din intresseanmälan till info@letstalkterapi.se

bottom of page