top of page

Kreativa projekt

Temaveckor
på sociala media

Först ut är temat tonårsför-äldraskap. Det kommer att finnas inspirerande texter på Instagram, en live-sändning på Facebook den 7/9 19.30 där du har möjligt att ställa frågor men också få en del verktyg med dig.

Jag kommer också att sätta fokus på det som många befinner sig i… den så kallade Stjärnfamiljen. En familjekonstellation där det finns mina barn, dina barn och kanske våra barn. Jag kommer prata en del om fördelar och utmaningar.

Under september så kommer det också finnas en vecka där jag utforskar det som jag tror de flesta kämpar med, och det är att få ihop livspusslet med familj, jobb, egen tid, ekonomi, träning och kärleksrelationen etc..

 

Under sista veckan blir det frosseri i kärleksrelationer… Vad som behövs för att ha en levande relation, på vilket sätt vårt bagage triggas i konfliker, och hur vi kan uttrycka längtan och behov på ett sätt som landar väl hos vår partner.

Schema i september:

@helenewennerlund

v.36 Tonårsföräldraskap

v.37 Stjärnfamiljen

v.38 Livspusslet

v.39 Kärleksrelationer

Mail_1200x600px.jpg

En ny form av samtalsterapi utvecklad av mig. 

Läs mer här!

Välkommen till en kväll med guidad meditation på Svensbacken. Om det är fint väder så kanske vi är ute och gör en Medicin Walk, annars samlas vi inne vid brasan och börjar med en avslappning för att sedan ta oss in i vår egen inre magiska värld.

 

En guidad meditation kan hjälpa dig med det som du behöver just nu, skapa klarhet och kraft. Efteråt tar vi det lite lugnt och äter lite frukt och dricker te.

 

Vill du vara med så
anmäl dig till info@letstalkterapi.se eller ring 0705-362290.

 

Första tillfället under våren publiceras på Instagram och Facebook. Håll utkik!

 

Avgiften är 450 kr.

 

Ska bli jätteroligt att ha dig här💖

Livesändningar 10 min:

Kostnadsfritt!

 

Håll utkik!

Nya tider kommer!

Alla är välkomna!

Se Soul-Check-In i repris på instagram @helenewennerlund

  • Vit Facebook Ikon

Slow-talk

Soul-Check-In
på Facebook

Guidad
meditation

bottom of page