top of page

Kurser online i personlig utveckling – filmer & meditationer

Onlinekurs

Jag har skapat ett flertal samtalsterapi- och coachfilmer som innehåller de mest framgångsrika övningarna, de mest fördjupande guidade meditationerna och blandat
det med mängder av kunskap, egna reflektioner samt berättelser. Allt för att inspirera, stötta och göra din väg till personlig utveckling så fullständig som möjligt när du själv har tid och i din egen takt.

Svårt att välja vilken film som passar dig?
Om du inte riktigt vet vilken film som passar dig, så rekommenderar jag dig att läsa infon som finns vid varje film. Det finns även en kortare kostnadsfri introduktion som ger dig en inblick hur kurserna fungerar. Se urvalet av onlinekurser längre ned…

Det här kan du göra:
 • Du kan titta på filmen när och var du vill.

 • Pausa när du vill.

 • Gör övningarna när och var du vill.

 • Se filmen flera gånger.

 • Gör övningarna flera gånger.

 • Jämföra dina övningar och se dina framsteg.

 • Du har tillgång till film och övningar i 6 mån.

Det här får du:
 • Varje film är mellan 70 och 110 min lång.

 • Innehåller en eller flera meditationer.

 • Många övningar i PDF-format.

 • Många tips och råd.

 • Du har tillgång till materialet under 6 mån.

495 kr/st

Meditationer online

Jag har spelat in ett antal guidade meditationer. Jag har fått frågan flera gånger och nu har jag tagit fasta på detta. Det finnas både korta och stärkande meditationer som hjälper dig snabbt i svåra stunder, men det finns också längre meditationer som är mer avslappnande, stärkande, påfyllande och insiktsfulla. Fler tillkommer så småningom.

Tanken är att de kan hjälpa dig när du vill skapa förändringar i livet. Meditationer och hypnos är fantastiskt när man vill nå fram till sitt eget undermedvetna och skapa förändringar som kan vara svåra att göra bara med hjälp av tankens kraft.

Du har tillgång till meditationen i 6 månader från inköpsdatum och du kan lyssna på den hur många gånger du vill.

Lyssna på varför det blivit succé!

LT_hel bild.jpg
495 kr/st

Preview av onlinekursen "Känslor"

Lets_think_front_Medi.jpg
99 kr/st
Anchor 1
Anchor 2
Viljan.jpg

Samtliga kurser är baserade på ämnen som är vanliga i samtalsterapi, parterapi och coaching. Avsnitten är mellan 70 och 110 minuter. Det ingår även en mängd övningsmaterial som du kan ladda ned. Du har tillgång till varje köpt film i 6 månader från inköpsdatum.

Det finns även en kortare kostnadsfri introduktion som ger dig en inblick om hur mina kurser fungerar.

"Min upplevelse av dig som terapeut on-line var samma som live. Det var exakt samma känsla och det känndes jättebra att få se dig och höra din röst. Du gör mig alltid så lugn."

 

"Sessionen var lättbergriplig och värdefull. Det var just det som jag behövde. Jag gillar att du gav dig själv som exempel och berättade det på ett naturligt och roligt sätt." 

//Mila

"Känns som vi sitter i samma rum. Bra med tydlig genomgång på vad som ska ske, och hur det kan gå till. Både sådant som kommer och sådant som inte kommer. Att det är okej."

 

"Fantastiskt att få göra övningen om och om igen och få se skillnad."

//Satu

bottom of page